Заклад дошкільної освіти "Малятко" с. Іванів
Іванівської сільської ради Вінницької області

Ходьба на сідничках

 
    Однією з найважливіших і в той же час дуже вразливих частин нашого тіла є – тазова область (сіднички). Тут розташовуються системи і органи, які відіграють дуже важливу роль в нормальному функціонуванні та життєдіяльності нашого організму.
   Вправа «ходьба на сідницях» – це одна з найбільш ефективних фізичних навантажень, яка робить позитивний вплив на здоров’я. Ця елементарна вправа не тільки покращує поставу, робить ходу легкою і пружиністою, але й усуває застій крові в нижніх кінцівках, малому тазу, зміцнює сідничні м'язи, м'язи черевної порожнини, спини і нижніх кінцівок. До того всього лікує енурез, геморой, випадіння прямої кишки, яке часто зустрічається в дитячому віці. 
   «Ходьбу на сідничках», з профілактичною метою, починаємо практикувати у нашому ЗДО з молодшого дошкільного віку. Ходимо на сідничках між заняттями, а також плануємо, як основний рух, на заняттях з фізкультури.
   Шановні батьки! Приділяйте собі 2 хвилини щодня на покращення здоров'я. Долучайтеся до цієї вправи і ходіть на сідничках разом з дитиною.
   Всім здоров’я і мирного неба!!!

« повернутися до списку новин

 

 

 

+380 95 082 6420

Логін: *

Пароль: *